Voor wie

Een goede gezondheid is belangrijk, je voelt je fitter, je hebt meer zelfvertrouwen en je hebt minder kans op allerlei ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht. Als we het over gezondheid hebben dan gaat het niet alleen om het lichamelijke aspect, ook het geestelijk en sociaal welbevinden spelen hierbij een belangrijke rol.

In mijn praktijk bied ik coachende ondersteuning waarbij ik aandacht besteed aan het lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden. Mensen die hun gezondheid op een duurzame manier willen verbeteren zijn bij mij op de juiste plek!

Als jij meer wilt genieten en ontspannen kan ik je helpen bij klachten als: somberheid, depressiviteit, vermoeidheid, slaapproblemen, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, angst, concentratieproblemen, teveel op je tenen lopen, burn-out klachten.

Maar ook als je fitter en gezonder wil leven kun je bij mij terecht, bijvoorbeeld omdat je: graag wat kilo’s kwijt wil, steeds moeilijker dat glaasje alcohol kunt laten staan, conditie te wensen overlaat, merkt dat je vaak uit onvrede teveel eet en/of drinkt en/of rookt.

De focus ligt op het aangaan van veranderingen in jou leefstijl. Door gezonder te eten, meer te bewegen en anders leren omgaan met stress en meer tijd te nemen voor ontspanning zal je lichaam en geest een stuk lichter worden!