Over mij

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) begeleidt ik mensen met allerlei psychische klachten. In de ruim 20 jaren werkervaring ben ik me blijven ontwikkelen op diverse gebieden.

Naast mijn post-HBO opleiding tot Sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb ik mijn kennis over voeding, leefstijl en gezondheid weten te verdiepen door de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid met succes af te ronden.

In mijn huidige werk geef ik onder andere leefstijltrainingen waarin aandacht voor gezondheidsrisico's bij overgewicht, de juiste voeding, het belang van bewegen, de invloed van emotie op eten, stressmanagement, alcohol en het belang van een gezonde nachtrust.

Na mijn afstuderen in 2014 ben ik een eigen praktijk gestart waarbij ik mensen door middel van individuele trajecten begeleidt naar een gezonder leven. Daarbij streven we naar het bevorderen van kwaliteit van leven door anders om te leren gaan met stressklachten, waarbij ook aandacht voor voeding en beweging onderdeel van het traject is.

Ik zal je ondersteunen bij jou veranderingsproces, waarbij jou inzet en motivatie de sleutel is tot succes.